1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Ja no queda casi res per explicar, vam sortir d´Anfield derrotats físicament, vam anar cap els cotxes i cap el centre de Liverpool a buscar un lloc per sopar a aquelles hores.

Al mateix centre ningú ens volia donar de sopar, tots tancaven ja.
Per fi a queens square vam trobar un local immens on anaven a parar la majoria de culers, ja que era l´únic lloc on es podia sopar, era grandiós el local, amb musica a tota hostia i molt fosc però vam sopar.
Veien que després del local aquet no hi havia res obert, vam decidir que ja ens tocava dormir després de dos o tres dies, vam agafar els cotxes i a buscar el pàrquing on havíem jugat a futbol la nit anterior.
Vam començar a corre amb els cotxes per la ciutat tot i conduir al reves i al final vam perdre el Isidro, be ja trobarà el pàrquing. vam pensar.
Però que va en tota la nit no va aparèixer. Vam plantar el cotxe al ben mig del pàrquing, per si passavan ens veiessin i a momi!!
Al endemà a les 5 desperts!!! nomes 4 hores havíem dormit!! tots fora del cotxe a pixar i un altre cop a clapar, pero jo i un altre no podíem dormir i vam revolucionar la tropa perquè tothom s aixeques.
Aleshores una trucada del Isidro ens deia que havíem dormit al costat del centre de the beatles story, que anéssim cap allà i el visitaríem.
Al arribar allà, el que vam fer, es buscar un mcdonalds per esmorzar.
A les 8 estava obert ja, i per esmorzar hamburguesa amb ou i bacon!!!!com son els anglesos, quina perversió de burguer!! estava boníssima.
Després el cotxe del Isidro volien veure the beatles story i a mi m urgia mes anar al megastore del Everton, al costat de Goodison Park,a comprar-me una samarreta del Everton.
Dit i fet, que guapa la botiga del Everton!! i quin companyerisme els col·legues del cotxe, tots buscant una samarreta per mi e intersan-se perquè jo no marxes sense el meu record. Han estat uns grans companys de viatge. Gracies.
Vam tornar cap a Albert docka veure als altres i els hi havien fotut un cepo!! quin fart de riure al veure la cara de mala hostia que duien.
60 pounds van tindre que pagar si no se´ l enduia la grua i tot per anar a fer un cafè. Encara no havien entrat a the beatles story.
A la fi nomes va entrar el Isidro a the beatles story. els altres vam anar a la botiga dels beatles, d’allà els docks, i els xavals es van encarregar de treure souvenirs per tots sense que tinguéssim que pagar, quins cracks!!
I ja quan va sortir el Isidro de the beatles story(10pounds l´entrada) van enfilar cap a Luton.No recordo ben be perquè però vam xerrar i riure molt tot el viatge de tornada, fins a Luton, que vam tornar a a perdre el Isidro.
Al arribar al aeroport, els cotxes els tenien que deixar a la terminal de car hire i no al aeroport i els altres es van perdre dos vegades no seguien el meu ritme, molt lent l Isidro conduint. Vam tindre que tornar nosaltres a buscar-los,no s´enteravan de res en aquell cotxe, entre uns que dormien i altres que eren uns satelits…tela.
A mes rèiem molt perquè en l altre cotxe, tothom tenia la seva pròpia moneda.
M´explico; el Isidro de sempre a les monedes estrangeres l´hi diu chismas de esas, un altre las asterlines, i un altre l´hi dei points, no sabíem nosaltres quina es l’equivalència entre unes monedes i l´altre, en fi tontades nostres que van fer el viatge mes amè.
Teníem por de que no ens deixessin pujar al avio,però si ens van deixar, els que passa es que eren les mateixes hostesses que al anar, i tots entràvem saludant-les per el seu nom hello Andrea, hello dear Miquaela….i ja es van emprenyar i ens deixàvem viatjar si no si no seiem junts, total que ens va tocar seure de dos en dos i allunyats per no liar-la.
I fins aquí un gran viatge ple ple de moltes emocions, mai ho hauria dit, the cavern, Goodison Park i ANFIELD.

 

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.