1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Al acabar el partit com sempre, la mitja horeta tancats a la grada no ens la treu ningú. A mes vigilats per el fort dispositiu policial, que ens va “protegir” durant el partit.

Per fi ens van deixar sortir, però no al carrer com a altres camps. Ens van tindre un altre cop retinguts a les escales d’entrada del camp.

Lloc on vam aprofitar per fer el fi de festa.

Al sortir, policia, policia i mes policia, increïble!! Que som el Barça!!!

Vam enfilar cap el metro i no se encara perquè valen totes aquestes mesures de retenir-nos al estadi si desprès encara els altres estan entrant al metro.

Mes càntics al metro

I de repent apareixem a una andana, i tots els del Barça estaven a l’andana del davant, ens havíem equivocat, apa a creuar. Al arribar l’andana sola per nosaltres i al entrar al metro també, per nosaltres i per unes noies que anaven a una festa de Carnestoltes.

Aleshores tots a coro vam començar a cantar la cançó Carnaval carnavaaal…. i elles enseguida varen vindre cap a nosaltres a fer-se fotos i no es tallaven, t’abraçaven be per sortir ben juntets a la foto..

I al arribar a la place Bellecour moment de les despedides, uns tenien hotel a Lió altres no teníem res, nomes gana.

Tot tancat, ni una anima per el carrer. A la via de vianants que a la tarda havíem passat entre un munt de gent, ara a la nit no hi havia ni llum

De repent ens trobem amb el McDonalds i evidentment tancat. Però a un costat tenien una finestreta com si fos la del Mcauto però per persones, clar, carrer de vianants…Allà vàrem demanar unes hamburgueses per nosaltres dos, excepte per l’Isidro (reconegut Talibà anti hamburgueses, mes desprès d’un mes a EEU ). L’hi vam prometre que ens aturaríem a una àrea a sopar però quan ens vàrem aturar ell dormia.

El viatge de tornada es va fer llarg per l’esgotament que dúiem acumulat. Sempre que apareixia un cartell, posava Barcelona a un munt de kms, per mi que posaven mes dels que realment hi ha per desmoralitzar-te i que no hi vagis.

Al principi del camí de tornada vàrem fer un cafè a una àrea, on vam estar xerrant durant una hora amb un Gendarme, explicant batalletes el col·lega.

Per fi, sobre les set del mati estàvem a Masnou

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.