1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives


Publicat per taxidriver | 15 Set, 2006

Abans d entrar al estadi ens vam trobar al Minguella,parlant amb un “sevillano”,el vam saludar,un tipo simpaticot,jo l habia vist varis cops ja per barcelona,sempre molt afable,un cop el vaig veure amb un mercedes dos places,em sembla que era un 500 sl.

Tot coincidia com la final de Berna,alla anavam igual de convençuts de la victoria com aqui a Monaco,tambe vam trobar a un famos abans del partit al Neeskens en aquell partit,inclus tinc l entrada firmada per ell,i evidentment enmarcada,al rebedor on tinc totes les entrades europeas penjades.

Aquesta no se si la penjare,suposo que si,perque l homenatge es a que jo hi vaig ser hi,no a que aquells fotesin el gandul,jo vaig posar tot de la meva part,la pasta,el viatge,els crits ja no depenia mes de mi.

Tinc penjada la d Atenes i Rotterdam que tambe vam perdre doncs suposo que aquesta tambe,a part m ho he pasat molt be alla.

Del partit no se que voleu que us expliqui…El mes interesant es que em vaig trobar amb en Jordi, estava tres files enrere meu. Havíem fet de representants junts fot 20 anys. Ara casat i suposo que amb fills, no vaig voler preguntar.

La resta es resumeix amb el comentari que ens fèiem el Isidro i jo tornant cap a Niça QUEFILLSDEPUTES,QUEFILLSDEPUTES, en Marquez les veia quadrades, Motta no s´entera de res i en Xavi, que se´n vagi a jugar amb la selecció ecspanyola i deixi d una vegada el lloc al Iniesta.

Quanta desídia es va veure per el camp aquell dia, quin desastre, quant de passotisme, quant de pocavergonya, nens mimats, indignes, malversadors d´ilusions, QUEFILLSDEPUTES.

Ells no saben el que l´hi costa a un taxista reunir els cèntims per anar a veure’ls, com ells els guanyen ràpid.. però jo haig de fotre moltes carreres per rebentar la pasta que vaig petar allà.

Pensàvem que ens havien enfonsat les vacances. I encara senties parlar d’accident, van anar a ingressar pasta a alguna compte que els hi deu haver obert la UEFFA allà a Mònaco.

L’únic divertit del partit va ser que per megafonia van reclamar al conductor d un cotxe amb matricula francesa que estava mal aparcat. Aqui per megafonia haurien dit ja pot anar al dipòsit de glories a recollir-lo i en canvi allà passant de posar multes i grues, no els hi ve d’aquí, l a pasta la fan amb altres coses.

 

L´afició sevillana va aprofitar l´incident per cantar: es de lopera, el coche es de lopera, es de lopera…Quina perrera tenien amb el Lopera aquets sevillistes, a varis càntics sortia el nom del president Bètic.

Després vam tindre algun incident desagradable amb els Boixos perquè tenen la puta costum de veure els partits des de a sobre les cadires i els de darrera no veuen.

Quan van sortir els jugadors va haver hi un bosc de bengales i nosaltres estàvem allà al mig.

 

Jo ens vaig veure al Isidro i a mi abans de començar el partit per les imatges del jumbotron, i al Isidro tothom l´ha vist per tv perquè a la mitja part va sortir mossegant un paquet de Ducados.

Al final del partit els putos boixos la van liar perquè si amb la police i van entrar dins les graderies a buscar-los, merder del gros.

Conduint per Niça després amargats i buscant un lloc on sopar alguna cosa, pensant en les vacances, jo em veia a Bcn a l’endemà.

Al final ens vam serenar, vam trobar uns sandvitxos fets al mati i ens els vam fotre a unes cadires que hi ha davant la platja, molts ens preguntaven per el resultat al veure´ns amb la samarreta, els francesos no s´ho creien, anda que nosaltres…

En fi a dormir emprenyats, que has de fer.

 

 

 

 

 

By xxavigr

One thought on “VIATGE A LA COSTA BLAVA 4”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.