1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Publicat per taxidriver | 10 Set, 200

Estàvem a la pl. del palau princier ,allà fotos al palau i soldadets però el mes interesant de tot eren les sevillanes! Deu ni dor, llàstima que fossin Sevillanes.

 

Des de dalt de la pl.del palau es veia l´estadi Louis II.

Allà dalt hi havia una tenda de souvenirs, be moltes, però una sobresaturada de coses. El isidro es va comprar una samarreta del gran premi

Des de aquí dalt es veia el port de Mònaco, amb els seus yates impressionants.

I l´aglomeració d apartaments que hi ha aquet poble, es exagerada la vista de tants i tants apartaments.

Després darrera vam veure la catedral i uns carrerons amb mes souvenirs i ja vam començar a tirar cap a el estadi, baixant el Isidro es va quedar sense bateria i teníem que anar cap al cotxe a carregar-la una miqueta.

Al arribar al estadi, l´afició del Barça a un costat i els sevillans al altre. El pàrquing estava al costat Sevilla. I la poli no ens deixava passar. Com que no?  Explicacions que anem al Pàrquing i ens deixen, allà nosaltres .

Vam passar per el mig amb el braços aixecats i cridant i res ells al seu puto rotllo, càntics i putes palmes.

Un cop al pàrquing ens trobem amb un petit fallo, es van oblidar de posar lavabos al pàrquing aquet, tant aprofitar l´espai no els hi deurien capiguer. Sort de les parets.

Després de carregar les bateries, teníem que tornar a extravasar la línia sevillista, aquet cop amb càntics blaugrana i que ens diguin alguna cosa, cap problema.

Allà al costat blaugrana hi havia una tenda de productes regionals i aquella hora nomes venien cervessa, seguin les indicacions de la Uefa, a qualsevol partit europeu esta prohibida la venta dal´cohol al costat del camp però això es Mònaco.

Baixant del castell havíem agafat el cartell que havíem deixat mig despenjat i ara uns sevillans en s el volien treure..

Un gitano sevillà va agafar al Isidro i l´hi va fer una maldicion gitana. Si ganais hoy no vais a ganar nada mas y si perdeis lo vais a ganar todo,maldicion gitana.

Esta copa es pa nozotros. Que cabron la maledicció que ens ha fotut a sobre el gitano.

Van començar a sonar petards i a encendres bengales al voltant del estadi i jo vaig tindre un petit enfrontament amb un poli, volia que em col·loques darrera el cordo policial i a mi no em dona la gana.

Per fi entrem al estadi! Estadi per dir-li d´alguna manera, es coquet però es una castanya.

Molt petites les grades, uns 17000 espectadors nomes, acostumat als 100000 del nostre estadi això no es res.

Les cadires sense numerar, les entrades si un caos per trobar lloc per fi ens col·loquem darrera la porteria, on quedava lloc.

Els de la megafonia van començar a posar una cançó de cada equip per animar i distreure les aficions, xiulets cada cop de l’afició contraria.

Dada interesant, vam començar a parlar els speakers donant la benvinguda a Mònaco. Primer en angles, desprès en Francès i després en Català, bronca i xiulets de l´afició sevillana, després explicacions en castellà o en Sevilla perquè el seu speaker era autòcton de Sevilla i a sobre s entrebancava quan parlava. Evidentment al sentir castellà xiulets de l´afició del Barça.

 

Aleshores es va produir l´arribada del boixos nois, ja es mala sort, es van posar al nostre costat.

Jo havia estat del Boixos nois però fa 20 anys, no era pas el mateix, quina gentuza que hi ha ara. Nomes fotia podor a porro el nostre lloc quin fàstic. L´únic guapo els cantics, entre ells un que deia se vi lla nos ion kis i gi ta nos se vi lla nos ion kis i gi ta nos.

Quanta raó!

Es van començar a treure samarretes els boixos i exhibició de tatuatges, semblava un concurs, havíem qui en duia mes.

 

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.