1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Comencem amb el viatget. Be,primer dir que ja tenim bitllets per les semifinals, em comprat un bitllet de Ryanair a Blackpool 37eur i un de tornada desde London 14 euros!! mes barat que esta a casa.

L´avió de sortida era a les 6.30 del mati, i com tenim l´horari canviat, vam decidir pencar fins la 1.30h i després anar a fotre un sopar a la Barceloneta i d’allà començar a tirar cap a Girona airport.

Arribem allà i hi havia culers també. Marxaven igual que nosaltres via Eindhoven.

La millor solució, a Ryanair se´ls hi va escapar aquesta possibilitat i els bitllets eren barats.

Aquí vam fotre la primera beer de litre, mentre esperàvem l´hora d embarcar.

Al poc van arribar alguns boixos que van viatjar amb nosaltres.

El viatge va estar be, asseguts amb ells, i alguns de peu.. viatge futboler, critiques al “Jan”i beers, bavaria en llauna.

Va estar be, enseguida(2h) vam començar a veure el verd d´holanda.Feia 3 anyets que no anava a Holanda, després d’haver hi passat llargues temporades quan conduïa el trailer.

Es el meu segon país, si Catalunya desapareixes aquí viuria segur, per tot, per funcionalitat, per la gent, per paisatges, per festes…inclús per clima, a mi no em molesta el xirimiri continuat del país.

A la terminal del airport agafem el cotxe que teníem reservat, un panda!!quina pena!!IDesprés mentre l´Isidro anava fora a fer un cigarret, vaig tindre que fer de traductor a alguns boixos perquè lloguessin un cotxe, no tenien res reservat, ni cotxe ni hotel.. viva la vida.

D’aquí cap el centre d´Eindhoven, l’últim cop que vaig estar a aquesta ciutat va ser amb el meu fill, em van vidre molts records d´ell. I al centre esta l´estadi del PSV Eindhoven, es com si el nou camp estigues a rambla Catalunya.

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.