1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives


Després de la catedral vam seguir caminant per Sofia buscant un lloc per dinar. Vam acabar a una pizzeria que la carta estava en ciríl·lic, no recordo que vam menjar però no vam encertar-la ja que el que ens van portar no era el que volíem.
Després vam veure l’església mes antiga de Sofia, del s VI, esta rodejada de edificis soviètics
Al sortir fora ens vam trobar un altre cop l´edifici aquet
Després vam acabar a una plaça on hi havia el teatre nacional.I al costat hi havia l hotel del BarçaAbans havíem estat a l´oficina central de c0rreus,per comprar segells, tela el Caos que hi havia allà dins, gent per tot arreu, sales grosses plenes de finestretes…un drama demana un segell per Barcelona a un país que nomes parlen Búlgar i res mes, ni alemany, ni rus, ni francès, ni angles..
Allà a la porta ens vam trobar un home que duia hores intentant veure els jugadors del Barça i que va no ho va aconseguir, però ens va canviar la seva bufanda i va marxar content amb la bufanda de Boxos noisDesprès vam seguir voltant per la ciutat fins arribar a Alexander nevsky, per veure-la de dia
Monuments d´Andropov
Cotxes de la Policia del any de la catapun
I al costat de l´església de Alexander Nevsky, hi havia un mercadillo de souvenirs d´objectes nazis, escuts, cascos, insígnies tot de relíquies dels nazis tretes d´algun camp de batalla.

Ho venien caríssim, per el nivell d aquell país, una pitillera d´un soldat nazi et podia valdre 50 euros o una insígnia 80 euros no levas, era l’únic car aquell país.
Al costat del mercadillo estava el monument al soldat desconegut
I entre tramvies van seguir passejant per Sofia

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.