1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives


Quan vam trevassar el riuet aquell, ens vam trobar amb un mercadillo. Vam començar a caminar entre mig i tothom ens volia vendre de tot i de fet molts ho van fer.
Vam comprar botes amb pel per dins per uns 7 euros, jerseis de llana gruixuts per uns 8 euros, i havia jaquetes per motars per uns 12 euros, varies coses vam comprar, un lloc curiós i a mes se´ns veia una hora lluny que nosaltres no érem d´allà i ens intentaven col·locar de tot.
El cert es que aquí vam estar molta estona, però era curiós de veure, després ja vam anar cap el centre a veure monuments.
Aquesta es la primera església que ens vam trobar
Em sembla que aquesta era del jueus de la ciutat però no recordo be, ja fa temps que hi vam ser, gairebe un any.
Però el que realment ens cridava l´atenció era les diferencies d´aquesta ciutat i Barcelona, era al·lucinant veure botigues com aquesta-
Al final del carrer arribem al centre centre, on ens trobem l’església dels musulmans
L’estàtua dedicada a la victòria
En aquesta cruïlla, al altre costat hi havia la presidència del país

Però vam tirar mes amunt, a veure la catedral de la ciutat la Svetta
Per el camí ens fèiem un fart de veure aquets Quioscos, que nomes venen tabac i alcohol, son per tot arreu i obren dia i nit.
Vam parar abans d´arribar a la catedral a provar la cervesa Búlgara a una terrassa però era pixat de burra, provis la marca que provessis, les vam anar provant totes aquets dies i res ninguna val res i per fi arribem a la catedral
Dificultats grosses per fotografiar-la, esta ple de coses per el mig, no tenen res cuidat, tant se´ls hi en fot el turisme

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.