1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 3. Archives

Avui l’últim post del viatge. No volia que mai arribes aquet post.
De fet des de que vàrem sortir de Chicago, ens veiem finiquitant el viatge, ja nomes eren maletes a munt, transfers avall.. i sense donar-nos compte.. escrivint davant l’ordinador de casa.
Després de passar infinitat de controls, de treure botes, posar cinturons, obrir motxiles, deixar-te registrar…hem aconseguit superar la proba i entrar a Catalunya sense prendre mal.
Jo crec que ha estat el viatge de la meva vida, be n’estic segur.
El col·lega venia molt espantat per els tòpics que la gent l’hi explicava al taxi i ho que l’hi deia jo, passa d’ells. Si aquets tòpics hi son els veurem per nosaltres mateixos però viu-los tu.
Primer tòpic, la inseguretat, gens d’inseguretat. Anys enrere potser si però ara ens hem sentit molt segurs a tot arreu. En lloc, ni al metro de matinada en mig de Brooklyn, ningú ens ha fet una mala mirada, tot i portar càmeres penjades.
Que hi ha molta misèria?? segur, però res a veure amb la misèria que hi ha aquí. Els que demanen, en cap moment han tingut una mala paraula al dir-li que no els hi donaves res, al contrari et deien sorry,have a nice day.
El cafè es dolentíssim i caríssim. Cert!
Que sents claustrofòbia a sota del edificis tant alts?? res en cap moment. L’únic moment agoviant de NY city han estat els dissabtes a la tarda, la gent es tira als carrers en massa a comprar i atabalen una miqueta.
Una gran gent, molt educats i molt atents amb el turista i si dius que ets de Barcelona ho tens tot guanyat, tots coneixen Barcelona i un de Philadelphia inclús Catalunya.
Totes les ciutats han tingut alguna cosa que ens farà recordar-les molt de temps

L’impactat New York,
Torontoenterola pija Boston
L’Americana Philadelphia
Washington, la Roma dels nostres temps
La fascinant Chicago
Ara veient algunes de les 7000 fotos veiem realment la dimensió del que hem viscut, aneu allà sense perjudicis i veureu.
En cap moment del bloc hem parlat de política però nosaltres allà hem viscut el canvi de president(inclus el varem veure). I la impressió que hem tret es que n’estan molt contents i molt orgullosos del canvi que han fet, que tenen moltes il·lusions dipositades en l’Obama i no seria just acabar el resum del viatge sense explicar-ho, esperem que els hi vagi tant be com les ganes que tenen que vagi be.

Moltes gracies

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

10 thoughts on “ULTIM POST DEL VIATGE A EEUU”
 1. Company,
  he visitat i viscut a Boston, Nova York i Washington. Em fa goig veure que viatjant hom es treu de sobre la quantitat de falsos prejudicis i tòpics sobre EE.UU. i els americans. Com a tot arreu, n’hi ha de bons i dolents, al igual que a casa nostra. Salutacions,
  Aucanada.

 2. Hola! M’ho he passat molt bé amb el vostre viatge. Jo me’n vaig a Washington i Philadelphia set dies de Nadal (tres nits a cada lloc). Alguna recomanació? (a banda del fred). T’ho agrairia molt si em dius on anar imprescindible i què evitar. Gràcies!

 3. Aucanada
  Nosaltres varem tindre la sort de veure els bons,no varem tindre ca problema.
  Magda.
  Ai quina enveja,no se. A philadelphia no evitaria res de res i sobretot proba el cheese steek a Pat’s.
  I es que Washington tambe s’ha de veure tot,els museus del Mall selecciona be els que mes t’interesin i si et sobre temps els altres. A Washington no t en refiis del mapa,tot sembla que esta molt junt i que en u plis ho fas i no es aixi les distancies son llarguetes,pero s ha de fer caminant,a pesar del fred

 4. Moltes gràcies! Al final també he afegit Chicago! Quines ganes! I ja estic salivant de pensar en el cheesteak!!!
  Ja t’ho contaré. Magda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.