1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Publicat per taxidriver | 2 Mai, 2006

Fa dies que no escric, el pont hi hagut molta feina i era impossible escriure, primera arribava molt cansat a casa i l´estona que tenia lliure a la tarda el gastava en intentar aconseguir contactes per les entrades de Paris. I per fi, sembla que si que vaig a Paris.

En el sorteig del BARÇA he col·locat la tira de carnets, els que he aconseguit però es molt difícil, ja veurem. Aquesta tarda es.

A buscar entrades toca

Tinc un tio a Londres buscant entrades i una monja a Paris buscant-ne també, a part tenia uns contactes propers a la directiva i n´han aconseguit 4 i prou i no ha pogut ser

Dema faran una ultima intentona. Després hi ha un amic que coneix a una que treballa a oficines del club però nomes n´ha aconseguit per ell i la seva dona.

La situació ha estat estressant, ja nomes ens quedava el sorteig. Lo del racc jo no podia ara pagar 500e per una entrada amb avio i al final el meu amic Isidro, aquesta nit s ha plantat a la porta d una oficina del racc i esperar que dema obrin i em finacía el viatge, que gran que es el tio.

Som el num 2 de la cua a una oficina del racc a Bcn,el que ens garanteix que hi anem bien bien…dema el rellevaré una estona perquè no digui però ell avui te festa i pot estar.

La putada es que em d´anar amb avio i no com ens agrada a nosaltres amb cotxe. La única que vaig anar amb avio vam perdre, a Atenes.

Que guapo!!!!!!Aquets dies ha estat bestial el tema de aconseguir carnets, trucant a tothom anant a veure gent…

El dissabte a la nit em va parar al taxi, una noia moreneta, una roseta i un noi, volien 2 taxis i quan va arribar l´altre jo em vaig emportar al noi i l´altre les 2 noies, al tio l´hi vaig dir collons quina roseta mes maca i em va dir que era la seva novia i era la filla del Hen Tenkate(2on entrenador del Barça) i la moreneta la filla del Rijkard.

Aleshores va començar el meu assajament al xaval, el vaig atabalar tant per aconseguir 2 entrades que casi s’emprenya i a sobre no vaig aconseguir res, pobre nano mai mes vacil·larà que la seva novia es filla de qui es.

En fi sort del Isidro, esperem que aquesta final vagi millor que la d´Atenes, aquella va ser un desasttre, tot.

Final d´Atenes

Jo vaig anar amb els Boixos Nois, aquella època encara hi anava de tant en tant amb ells però poquet comparat amb els anys 80.

Per aquell viatge, valia 60000pelas.i el Barça a traves de Banca Catalana ens va finaciar el viatge i ens va enviar tots els Boixos a una oficina del centre, no se si era c/muntaner o…no ho se.

El que recordo es que aquella gent encara es deuen enpanedir d’haver-ho fet.

La nit abans del partit tots cap al aeroport i arribem allà i hi han tots els avions menys el nostre, be doncs que el busquin, aquí estan els bitllets volem l´avio.

Ah no ens diuen que marxem perquè no hi ha avio. Quina cara. No ens vam conformar i vam tallar la duana.

No deixàvem marxar a ningú fins que vingués el nostre avio. Quin caos vam muntar, altaveus reclamant gent, nosaltres no deixant passar ningú.. fins que van vindre els antiavalots dels Nacionals i ens van fotre una…ells tenien porres nosaltres no..

Ens vam quedar per l´aeroport i al vespre quan ja no hi havia solució, perquè els jefes de viatges marina ja eren a Atenes i al Barça no hi havia ningú, vam trocar a Jose Mª Garcia (butanito) i en directe va connectar amb el de viatges Marina a Atenes i amb nosaltres i amb algú del Barça i en mitja hora Air Europa ens va enviar un avio de Mallorca cap aquí per nosaltres que Guaopo! tot el viatge cantant, fen volar bufandes.. molt maco.

Quan vam arribar a Atenes a mig mati em vaig trobar amb el Isidro que havia arribat la tarda anterior, i això que en aquella època ni hi havia mòbils però tots erem una mica mes llestos.

El Isidro a Atenes va tindre mala sort, es va ficar a un hotel que les habitacions eren compartides i al despertar-se hi havia ties amb sostenidors per les habitacions!!!!!!!!! Quina enveja!!!!!! Era compartit i mixta, tot per culpa de viatges Marina m´ho vaig perdre, no els hi perdonaré mai.

A Atenes ens va passar de tot però ja ho explicaré un altre dia que tinc son.

Apa bona nit, a veure si quan em desperti ja m´ha tocat el sorteig i no cal l´inversio amb els mafiosos del racc

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.