1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Hola

Viatges

 

 

Barça i Viatges

Aquí trobareu el diari dels viatges anteriors, seguint el Barça per tota Europa. Durant uns quants anys vam estar seguint el Barça però evidentment ni trobareu dades de destins turístics actualitzats, ja que ja fa uns anys, ni rutes per fer, aquests viatges l´objectiu principal era animar al Barça i anàvem visitant el que podíem.

 

Travel Planner

A vegades organitzar un viatge pot ser una situació estressant o una missió molt complicada per falta de temps, sorgeixen dubtes, perquè s´han d´invertir hores i més hores buscant les millors opcions de vol, d´hotels, de transport un cop al lloc, que prioritzar a veure al destí perquè us atabaleu, us fa por deixar alguna cosa per lligar, per mil coses…

 Si necessiteu ajuda no dubteu en contactar amb mi xavier@ambunullalmon.cat ens posarem en contacte, xerrarem del viatge que voleu, del pressupost que voleu invertir, de quines són les vostres prioritats al viatge i us planificaré un viatge fet a la vostra mida.

No us preocupeu, jo no contractaré res, ho fareu vosaltres mateixos amb el dossier que us doni després d´haver estudiat les millors opcions que s´adapten a vosaltres tant en hotels com vols etc.

La meva feina es només planificar el vostre viatge personalitzat i orientar-vos en la contractació i tot donant-vos vàries opcions.

No fareu un viatge organitzat, res d’autocars de grup i anar a cop de xiulet, fareu un viatge per lliure amb tot ben preparat perquè no us desorienteu en cap moment del viatge.

Inclús si no teniu un destí clar se us pot orientar o donar vàries opcions a veure cap a on voleu anar.

En fi, si necessiteu que us organitzin un  viatge amb tot el us farà falta no dubteu en contactar i en parlem, xavier@ambunullalmon.cat

Moltes gràcies.