1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Dilluns de matinada amb el cotxe ben guarnit i 24 birres de llauna vàrem agafar el cotxe i cap a Lió, a animar al nostra equip.
Bon tiberi nomes arribar…Visita turística a la ciutat

Aturada especial en alguns monuments

I per fi retrobament amb amics que venien mes tard.

Després retrobament amb la gent que anem sempre a tots els desplaçaments, moltes salutacions de gent que no se ni qui collons son…..

I apa tots cantant l’himne de Catalunya cap al metro.

Per fi arribem al estadi aquell, que vaja castanya de camp!! I cap dins el camp nou. Allà per megafonia provocacions cap a nosaltres com crits de puta Barça i puta Catalunya i reacció rapidíssima de la nostra artilleria.Al partit ens vam quedar sense veu animant, tots just avui comença un a tindre una mica de veu.
Al sortir com sempre ens van tindre mitja horeta tancats al camp. Mes tard ens van deixar tancats a les escales del estadi fins que els mossos de Lió els hi va donar la gana d’obrir la porta.

Tornant del camp,unes francesetes que anaven de carnaval ens van apuntar a la festa i al final sense dormir encara,cap a BCN.
Un tute,i dels grossos. A mi em fa mal tot,no tinc veu i tinc mes alcohol que sang dins el meu cos. Pero si dema juguessim un altre cop i tornaria anar. Amb els anys he apres que el que em posa mes d’anar a veure un partit de futbol es que aquet sigui a camp contrari,esta en front de 30 mil o 70 mil persones cridant en contra teu es una passada i si el teu equip es superior encara mes,els pots xulejar com vols. Com ahir deurien fer uns senyors de Liverpool a la capital del reino. La decima la tenen Ben Alluny.

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.