1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Publicat per taxidriver | 12 Mai, 2006

Avui tenia festa, m´ha costat aixecar-me i he anat al centre a comprar una guia sobre Paris. Tots coneixem Paris, de vacances hem estat, i clar amb les poques hores que ens dona el racc hem d´escolllir molt be com gastem el nostre temps.

Primer hem decidit tal com sortim d Austerlitz agafa la RER i anar directament al barri de la Defense, el Isidro no l´ha vist i així ja ens ho trèiem de sobre això que a part esta molt separat de tot.

Aquí serà poca estona ,per el que s´ha de veure…el curiós es veure le grand arche i poc mes..

Després metro i cap a la tour Eiffel, es imprescindible de veure anant a Paris. No pujarem perquè tots ja hem pujat i no tenim molt de temps. L´ultima vegada aquet que escriu va pujar a peu, amb la meva ex i el meu fill, vam arribar al segon pis destrosats, sobre tot jo. massa tabac..

A partir d´aqui comencen els problemes, que mes veiem? si en tot el dia nomes tenim 9hores per visitar la ciutat. Montmatre? arc del triomf? notre damme? louvre? sacre coeur? pigalle? concrdia? champs elysses? centre pompidou? bastille?….QUE FEM?????????Necessitem ajut s’accepten totes les propostes que ens pugin ajudar.

En fi vaig a llegir una mica la guia a veure…adeww

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.