1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Be, el viatge a Munic ja esta definit mes o menys. La base principal del viatge serà la cervesa, com no a Munic.
Marxarem diumenge al mati des de l’aeroport de Girona cap a Karlsruhe i allà tenim un cotxe llogat que ens portarà cap a Munic.
Intentarem arriba el mes d’hora possible i visitar el museu de la BMW, i desprès l’Olympia park. L’estadi olímpic per horaris no el podrem veure fins l’endemà. Així que desprès aprofitarem per conèixer la Paulaner i Franciskanner, a veure que tal.
Dilluns i dimarts al mati coneixa be la ciutat, a la tarda Supporterisme i futbol i si hem acabat amb Munic l’últim dia voltarem per Baviera.
En aquesta ultima opcio encara no ens hem posat d’acord; Tenim per veure el camp de concentració Nazi de Dachau, Landsberg poble on va estar empresonat Hitler i on va escriure el seu famós llibre i mes lluny esta el que mes m’interessa a mi, baixa fins a Fussen i anar al castell e Nueschwanstein.Dependra del temps que tinguem.
Tenim tantes coses per veure per aqui,que necesitarem unes quantes eliminatories mes amb el Bayern. Se’ns quedara pendent Ulm,Augsburg,Dinkelsbuh i mil llocs mes que ja veurem que passa.

By xxavigr

2 thoughts on “PROGRAMA VIATGE A MUNIC”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.