1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Hi ha moltes maneres de visitar una ciutat però suposem que si és la vostra primera visita a Nova York voleu veure les principals atraccions i per això teniu diverses opcions.

Les targetes turístiques o pagant atracció a atracció. Targetes turístiques per dies o per atraccions? Targetes turístiques quin? New York pass? Sightseeing pass? Explorer pass??

Bé, intentarem ajudar-vos en algun d’aquests dubtes. En aquest article compararem New York Pass i sightseeing pass i veurem el preu de les atraccions pagant a taquilla per comprovar si ens surt a compte.

Ja us avanço, que si esteu disposats a veure quantes més coses millor, acabareu amb una d’aquestes targetes.

Com funcionen

Aquestes dues targetes funcionen per dies, inclouen un centenar d’atraccions i tu tries quants dies vols per veure-les.

A part la targeta sightseeing pass de l’opció Flex, on tries entre 2 i 12 atraccions i tens 60 dies per veure-les.

Però ens centrarem en les targetes turístiques per dies. Trieu el nombre de dies que les voleu utilitzar (1, 2, 3, 4, 5,7 o 10) i a veure tot el possible. Els preus els teniu en aquest article.

Atraccions incloses

Transport

Cap de les dues targetes no inclou el transport públic però per això ja teniu la Metrocard que us parlem en un altre post. És una opció ràpida per arribar a totes les destinacions de les targetes turístiques.

Aquestes targetes sí que inclouen el transport amb el bus turístic hop on hop off.

La Sightseeing pass inclou la grey line a downtown, Brooklyn, best of Manhattan tour i uptown i el night tour durant tota la durada del passi.

El preu del bus hop on hop off és de 59$, excepte The best of Manhattan tour que val 89$.

Per la seva banda el New York pass inclou el Big Bus New York, a totes les seves rutes Downtown, Uptown, Harlem i Brooklyn.

La diferència en aquesta targeta és que només és que només tens un dia per fer totes les rutes.

Com a tots els autobusos turístics tens l’opció de pujar i baixar tantes vegades com vulguis durant el dia.

primera visita a Nova York

El Big Bus New York té un preu de 55$ si no portes targeta turística.

Ambdues targetes també inclouen transport o tours pel riu.

New York Pass t’inclou una volta sencera a Manhattan pel riu; cruise circle line, una manera diferent de veure la ciutat des del riu.

Si ho agafes sense la targeta el recorregut pel riu et costarà et costarà 31$.

Un altre recorregut amb vaixell que ofereix el New York Pass és una volta en un veler fins a l’estàtua de la llibertat, el seu preu sense targeta seriosa de 45$.

Si us ha agradat l’experiència de navegar a veles, pots repetir amb 1929 Shearwater, també inclòs. El preu sense passi és de 50$.

Per la seva banda, Sightseeing pass inclou

Hop-on Hop-off Sightseeing Cruise, que el seu cost sense targeta seria de 35 $. Una mena de Bus Turístic per l’aigua, pots pujar i baixar fins a 3 vegades.

Hornblower Cruises – Alive After Five, una mena de Disc vaixell, música, begudes i menjar després de les 17.30h. Una manera relaxant d’acabar el dia. El preu sense la passada seria de 37$.

Miradors de la ciutat de la ciutat

One World

El One World Observatory és actualment una de les principals atraccions de Nova York, no podeu deixar de pujar a veure les magnífiques vistes que ofereix.

Aquesta atracció està inclosa a les dues passades. Si fóssiu sense passi, el preu seria de 38$.

Empire State

L’emblemàtic edifici de l’Empire State és una altra de les visites imperdibles de la ciutat. Aquesta visita també està inclosa a les dues passades.

Sense targeta, pujar a la planta 86 us costés 42$.primera visita a Nova York

Top of the Rock

El fantàstic mirador del Rockefeller center, amb vistes a Central Park i Downtown també està inclosa a les dues passades.

Sense passi té un preu de 38$.

Pel que fa als miradors, deixeu-vos un per veure’l de nit, les vistes amb la ciutat il·luminada bé valen un viatge a Nova York.

Principals atraccions

The Ride

Últimament molt popular, un dels millors espectacles interactius de la ciutat on seràs espectador privilegiat des d’un autobús.

Inclòs només a New York Pass i el seu preu bàsic és de 68$.

Dir que Sightseeing pass et regala 40$ perquè els gastis a visitar alguna atracció que no estigui inclosa al seu passi.

Estàtua de la Llibertat

Atracció indispensable si vas a Nova York. Afortunadament inclosa en les dues passades, amb parada també a Ellis Island.

Ellis Island és l’illa on arribaven els immigrants i on esperaven abans de ser admesos al país. Una visita molt interessant si us agrada conèixer la història d’aquest gran país.

Si anem a l’estàtua de la llibertat sense passi us costara 20$.

Un consell, en temporada alta anar aviat perquè les cues solen ser llargues.

Museus

The metropolitan, MOMA i Salomon Gugenheim potser són els tres principals museus de la ciutat i tots estan inclosos a les dues targetes.

Els preus sense targeta són idèntics a cada museu, costen 25$.

Madame Tussauds New York

Un altre dels museus més visitats, sobretot si viatgeu amb nens és el museu de cera.

Aquest museu també està inclòs a les dues passades.

El seu preu sense passi és de 37$.

Algunes diferencies entre targetes

1a Sightseeing pass us ofereix trasllat privat a l’aeroport. New York pass no. El problema d’aquesta oferta és que encara ha d’estar en vigor la targeta i el més normal és devorar la targeta a la ciutat i que el dia de partida ja estigui esgotat, però és allà.

2a Sightseeing pass ofereix TimeLooper – Virtual Reality Experience una aplicació que et permet reviure moments històrics de la Ciutat en realitat virtual.

3a Sightseeing pass us dóna l’opció de visitar National Geographic Encounter: Ocean Odyssey, realment una visita molt interessant.

4t New York Pass inclou el vaixell turístic Water Taxi.

La diferència entre una targeta i una altra l’haureu de decidir vosaltres amb els tours i experiències que us ofereixen, segons el que més us interessin us podreu decantar cap a una o altra.

El que sí que és evident és que surten molt a compte totes dues si la vostra intenció és conèixer bé la ciutat. En un o dos dies de visites ja haureu pagat de sobres el passi de 5 dies.

Mes articles sobre Nyc, aquí.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

 

 

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.