1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

El segon objectiu del viatge es veure el partit CELTIC vs RANGERS i evidentment el primer veure el meu amic Stephen i la seva família.

Ja es comença a tancar tot ho del viatge.

Estaré els dies d’Escòcia a casa seva i ell em farà de guia pel país, entre els llocs que diu que em portaran un em fa il·lusió en especial, es St.Andrews. St.Andrews es on va néixer el golf i el camp mes important d’aquest esport.

El dia 3 de gener a Celtic Park a veure el Derby i desprès uns dies per Escòcia i encara no se si volaran amb mi cap a Irlanda o que, era una proposta seva venir amb mi i fer-me de guia allà també, ja que els seus pares viuen allà.

La primera nit, vindré de pencar tota la nit de cap d’any i he preferit arribar i tancar-me a un hotel i dormir i dormir i ja ens veurem el dia 2, a mes crec que es un dia per estar en família i no voldria de destorbar-los.

He agafat un hotel al centre de Glasgow, al costat de Central Station, hotel que ja conec però ja tenim la primera sorpresa. El dia 1 de gener, festa nacional, no hi ha transport públic!!

 

L’avio aterra a Glasgow Prestwick i no tinc combinació per arribar a Glasgow. Només hi ha taxis i mes de cent pounds hem costaria el viatge. Total que ho he tingut que canviar tot i quedar-me a dormir a Prestwick.

Curiosament el dia 1 no hi ha trens ni busus i el dia 2 no hi ha vols Girona – Glasgow.

El vol Glasgow – Dublín ja el tinc i costa la friolera d’una Lliure Starlina!! Que gran es el Sr. Ryanair.

L’idea de volar desprès de Dublín fins a Tenerife a veure el Barça, de moment esta en stand by. Els col·legues hi van però jo es que necessitaria un munt de maletes, a Escòcia e Irlanda al gener ha de fotre un fred… i desprès una maleta d’estiu per Tenerife, ja veurem a mes el pressupost serà el que serà.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

One thought on “PLANEJANT VIATGE A ESCOCIA E IRLANDA”
  1. Jo vaig volar a Prestwick a l'abril (potser tu ja hi has volat abans). Has fet bé de quedar-te allí, un taxi fins al poblet serà poc temps, en canvi fins a glaschu hi ha tela.
    Jo vaig dormir a un B&B allí, i sopar en un restaurant hindú. Molta quantitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.