1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives


Marxem a GelSenkirchen,”bonica” població alemanya a veure els cracks o catacracks del Barça, despres de l´error del col·lega amb el viatge a escocia2, aquet cop si marxem.
Es veu que han sobrat entrades i clar no hi hagut sorteig i per assignació directe tenim tiquets.
I un cop mes hem burlat Ryanair, si agafàvem el vol Girona-Dortmund
la broma se´t anava a mes de 300 euros nomes d’avió, els cabrons quan juga el Barça a qualsevol lloc apreten en el preu.
Nosaltres hem agafat un vol Girona-Eindovhen per 4 xavos i a Eindovhen tenim un hire car waiting for us.
Eindovhen-Gelgenkirchen nomes son uns 120km,per nosaltres no es res, acostumats a fer mes de 200km e inclús 300kms dins Barcelona cada nit doncs res això.
No sabem que visitarem aquet cop, perque nomes marxem dos dies, sempre fem mes dies però es que se´ns venen a sobre finals i mes finals i els quarts amb el United….molta pasta.
Gelgenkirchen es una caca de poble, per el camí tenim Colonia i Achen ciutats precioses, jo ja he estat però el col·lega no però tenim molt poc temps, ja veurem, un altre historia es anar a veure el Philips Stadium d´eindovhen..ja veurem.

A aquet estadi jo he dormit al costat, quan duia el trailer aparcava gairebé al costat alguns cops, esta al centre d´Eindovhen, es com si al final de les rambles miressis per un carreró i veiessis el Camp Nou allà mateix però per visitar-lo s´ha de demanar hora i ja comencem amb les mariconades.
Un altre opcio es anar a Dortmund i veure el camp del Borussia de Dortmund perquè la ciutat un altre caca.
Després del partit dormirem a Bochum, a un hotel que posa de 4 estrelles i ens val 65 euros l’habitació nomes, molt estrany, a veure si serà com a Tunez això, que tiren les estrelles en l´aire i les que es queden enganxades a la paret del Hotel son les que te el Hotel, ja us ho explicaré.
Total que anem al Arena aquet a veure el Barça, esprem que l´efecte cenizo a Valencia funcioni, perdin, canviïn l´entrenador i anem al camp del Shalcke amb un altre cara.
En fi ens hem estalviat mes de 150 euros per cap organitzant nosaltres el trip i burlant la mala llet de Ryanair.

 

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.