1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

El dia de partit, a les 6 estava despert ja, l´altre dormint, com sempre.
Al cap d´una hora a la tv anglesa van començar a fer sevillanes i em vaig farta i desperto al dormilega.
Malament començava el dia, amb sevillanes.

Sortim al carrer a esmorzar i no hi havia transit ni res, tot buit.
Anem a canviar moneda i a comprar un puto “adaptor universal”.

Missió impossible a Manchester, vam anar a Argos un altre cop, quan ens aconseguim entendre amb aquella noia, no en te. Ens envia al gran magatzem del costat.
Entrem, re busquem i ve un tio i ens diu; vostès buscant un adaptador universal per la llum? i com ho sap vostè? Es veu que s´avisen de botiga a botiga, ens atenen i no en tenen, d’aquí a un altre, despres ens envien a una de viatges, despres a un altre i res, al final decidim que a la nit enganxarem per el coll al del hotel i tindrem adaptador si o si.
Decidim sortir d’allà i anar cap els voltants del estadi de City of Manchester (camp del Manchester City),a les rondes el xofer que portava es va liar un moment que un tanca els ulls i quan obro…
-Que fem als monegros?
-calla calla
Estàvem camí de Leeds, algun cartell mal col·locat el deuria despistar, el mes maco era això
La caravana que hi havia per tornar, mes de 2 horetes per fer 18 milles, el nus de la trinitat un joc de nens comparat amb això.
A una àrea de servei vam fer un english breakfast, amb un bidó de cafè, total ja no arribàvem al tour del estadi del Manchester City, be al primer tour, tant matinar..
Després d´esmorzar cap allà anem.
Al veure´ns pul·lulant per la porta de recepció, surt un tio i per segon cop al viatge ens fan la mateixa pregunta;
-et trobes be?
Doncs clar. Preguntem per on es fa el tour al estadi. Mentre ens dirigim cap el museu (lloc d´inici) busquem alguna porteta oberta però aquets estadis tant moderns es difícil.
Arribant al museu, surt un grup d’allà, 4 catalans i un guia angles i ens diu si anem per al tour que el seguim i així ens estalviem esperar dos horetes..
Doncs apa, som-hi.

Tot i ser molt modern l’estadi, el guia com els cuidadors de qualsevol estadi angles, al parlar, semblava que parles del seu fill.
Primer ens va ensenyar des de el camp l´edifici del hilton, diu que alla, a la part de dalt son apartaments.

La segona planta començant per dalt es de Wen Rooney, ens explicava que el jugador aquet del United, cada mati al despertar-se,el que veia era l´estadi del City.
El cert es que moltes de les explicacions les feia comparant-les amb el United, tics d´equip petit.
Aquet estadi va ser fet per unes probes d´atletisme, no em feu dir quines perquè esports sense pilota no en tinc ni idea.

El va inaugurar la reina. La graderia de a baix no existia en aquell moment, aleshores, van enfonsar el terreny de joc,10m i van construir la primera grada i així van deixar de jugar a Maine Road els city´s.
Després vam fer una petita roda de premsa. i el moment guapo de la visita, entrar a la gespa del estadi.
Es un estadi bastant maco, molt modern però esta molt be.El millor equip del mon, va jugar aquí a la inauguració contra el Manchester City.Es tant gran el Barça que es va deixar guanyar per aquets el dia de la seva inauguració, si no ja em diràs, la festa d´ells i nosaltres arrasant, no quedava be. Fet del que estan orgullosos.
Després ens van ensenyar els vestidors.
L’Isidro amb el seu ídol Giovanni d´Everson
Jo com sempre al lloc dels porters.
Després ens van ensenyar l´escut, te 3 ratlles blanques que representen 3 dels 7 rius que creuen la ciutat i les 3 estrelles de dalt no signifiquen res, encara que els del equip rival diuen que signifiquen el numero d´entrenadors que tenen per any.
Després cap el museu, molt petit, on la joia es la copa de la Uefa guanyada al Lokeren, em sembla que a Rotterdam.
Després esta ple de fotos del estadi de Maine Road.
Després al megastore, compres de rigor i cap a Manchester.

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.