1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Un cop instalats i veure que un cop mes no hem portat l´adaptador de corrent angles, el demanem a recepció i no en tenien.

Ens diuen que a les tendes Argos n´hi ha. Ens expliquen on es i apa, cap a el centre a buscar el centre comercial aquet abans de visitar la city.Enseguida trobem lloc per aparcar, al costat de l’estació de bus…a un lloc que al endemà ens diran que esta prohibit.Aquí, per primer cop en molts desplaçaments notem l’hostilitat de la gent del United vers el Barça, al veure´ns amb samarretes del Barça, no s´estan de dir-nos de tot i bacil·lar nos de Ronaldo.

També hi ha fans del City i del Liverpool que ens donen suport. Enseguida em notat que estem a una ciutat de futbol. Que gran es el futbol!!Al centre comercial, una cua d’escàndol perquè l´Isidro canvií diners, mes cua per l´adaptador i passem de tot i a veure Manchester.

Al sortir del centre comercial ens trobem una noria molt gran a una plaçaPlaça que al juny de 1996 IRA va fer volar, al centre comercial que hi ha ara abans de la bomba hi havia un marx&spencer. Va haver mes de 200 ferits.  Manchester IRA Bomb – 1996Funny videos are here A aquesta plaça avui en dia hi ha un parell de pubs que recordant l´aspecte de la ciutat abans de la bomba.Aquí a la terrassa trobem els primers cules bevent beer.
Lamentablement, en comptes del anorac del Barça porten un del RACC.

En aquet pub, fotem la primera beer a Manchester, l´hi tirem un rajolí de whisky perquè tingui mes cos la beer.
Mica en mica es van
omplin les taules de cules…molt parats tots i decidim marxar a veure la ciutat i trobar el catalonia square que deien a Tv3 que havien muntat per nosaltres.

Cap cule dels que vam parlar durant el viatge, mai ningú va veure el catalonia square.
Darrera on érem hi ha una de les catedrals de la ciutat i enseguida comencem a veure que això no serà res diferent que Gelsenkirchen. Encant de la ciutat 0.
Aixo si amics en fèiem molts per tot arreu, menys gent del United clar.Seguim trastejant la ciutat i res, l’estació de trens nomes..pensàvem que seria mes maca o tindria mes encant.. D’aquí va sortir el primer tren del mon. Anava direcció Liverpool.

Seguim buscant alguna cosa interesant a aquesta ciutat i res, edificis molt moderns,de vidre, carrers petits plens de merdai decidim que aquí el millor que podem fer es beure.Parem al Hard Rock cafè de Manchester i beer.Després vam voltar per el centre i sempre anàvem a parar sota la noria, ja podies anar per on volguessis que sempre acabàvem al mateix lloc.Miràvem el planell de la ciutat i nomes veiem centres comercials, a sobre mica en mica s´anava quedant buida la ciutat, es començava a fer fosc.

Alguns llocs per menjar ja començaven a tancar i tot. Decidim anar cap la xina town, interesant diuen..it´s not red lights district. I per el camí seguim veient carrerons dignes de qualsevol pel·lícula de mafiosos.Al final vam sopar a un Italia, sense arribar mai al xina town.Allà un dels cambrers era un Mexica, que feia 25 anys que vivia a Manchester i ens va explicar mes o menys on era la marxa de la ciutat però que ens oblidéssim, aixo es Manchester i avui es dilluns a la nit. SegonsSegons aquet home al carrer de sota hi ha la marxa. Després del sopar baixem i hi ha mes marxa a Matadepera un dilluns a la nit que a Manchester.
Varius pubs en fila, a quin mes buit.
En trobem un anomenat la Tasca..
entrem i quan busquem taula ens trobem a una banda de Boixos, ex boixos i antics amics..amb uns vam estar per Milan amb altres vam viatjar a Paris.. Joder sempre som els mateixos als viatges.. ells anaven a sopar allà i nosaltres a fotre birres.

Aquet lloc tenien San Miguel i Estrella, a mes tots parlaven castellà menys un que el vaig tornar boig, l´home deia you are a bad man yes and you a Musulman…

Es que on s ´ha vist que t´inflis a birres i no et deixen fumar…
Al voltant de la una o les dos marxem a buscar l´hotel i vam fer el gran descobriment del viatge, no, no es que els cotxes vagin al reves..no. Es que no trobàvem el semàfor de vianants en lloc.I resulta que no esta on estan aquí, si no a baix al costat del peato.

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.