1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 3. Archives


Porto dies donant voltes al tema trasllat, be el trasllat serà amb una maleta i avall però tot el demes que coi foto??

Falta un mes i poc per marxar i encara no he decidit això. No se si guardar-ho per si no anés be el tema i tingues tornar ràpid… ho malvenc a alguna botiga d’aquestes de segona ma??… Ho guardo?? A on??

Tens els records de tota una vida per casa i ara començaré una nova vida, potser els records de la vella vida no em faran falta. Però hi ha electrodomèstics i altres coses que no em caben a la maleta i no se que fer.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

8 thoughts on “LA MALETA”
 1. si no tenes nadie que sea de confianza y tenga una habitacion para prestarte si vende…pero por cabala y por las dudas es mejor guardar lo mas caro e importante… yo guerde y luego con el tiempo fui vendiendo o regalando cosas y cuando volvi conservaba la nevera por ejemplo..libros fotos eso lo deje guardado tambien. tambien podes enviar cajas ..por ejemplo a uruguay 20 kilos eran 100 euros y tenias que declarar en la aduana que eran cosas de poco valor..

 2. pons007 el tema es que hi ha molta gent que vend coses i mal vendreu…
  Andrea si lo mejor sera guardar coses por las dudas y con el tiempo ir regalando
  Carquinyol gracies de totes formes

 3. L'opció 1 seria algun amic, si es dóna el cas que en tens algun que visqui en una casa, amb espai per exemple al garaig. L'opció 2, vendre. Quan acabis tornant a Catalunya, sempre pots recomprar els electrodomèstrics. Amb les coses personals, records i tal, … endur-te-les?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.