1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives
Be, ja soc aquí. Això es un altre mon. Be, Lima encara segons on sembla mes normal però el susto el vaig tenir a Caracas.

Allà va fer escala l’avio, em van obligar a seguir la cua de la resta de passatgers, encara que estava en transit i vaig apareixer fora del aeroport, guai així podré fumar.

 

Al tornar a entrar m´enganxa un policia i em diu que ell em salta totes les cues del checking per entrar ràpid a la sala d´espera del aeroport.

-val a veure

Saltem totes les cues i em diuen que per haver sortit del aeroport ara tindre que pagar unes tasses per poder marxar, no se quants cents de Bolívars.. que?? si no provi a immigració.

Vaig cap allà, em despedeixo del policia i em diu que no, que 30 dòlars.. dic però si jo no tenia perquè fer totes aquestes cues perquè ja no tenia que haver ni sortit del aeroport, ha estat un company teu que m´ha fet anar cap a fora.

I em diu, tu mateix o pagues o et retenim fins que perdis l avió.

Tot això al costat d un cartell que deia ; “Denuncia la corrupcion, no seas complice

Jo pensava com Lima sigui així, dema mateix torno a Europa i menys mal que res a veure. I 4 hores desprès de abandonar Veneçuela, retrobament amb el meu fill, després d´anys de no veure’l.. molt emotiu tot abraçades, sopars, celebracions.. molt content

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By xxavigr

9 thoughts on “JA SOC A LIMA”
  1. que momentooo mas desagradable!!!! pero bueno luego vino lo bueno..y ya ves estas en otro lugar, y pinta bien..me alegroooo muchisimo Xavi.
    Andrea

  2. Ostres ddriver, quin inici d'aventura més "apassionat", primer en negatiu i després en positiu. A la merda els corruptes, visca les retrobades paterno-filials i el començament dels nous temps!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.