1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives


Aquet es el temps que teníem per començar el penúltim dia de viatge per Escòcia i el mes esgotador de tots, Anant Anant a Edimburgh, la temperatura esta be 0ºC ni fred ni calor ,es un viatge bastant ràpid entre Glasgow i Edimburgh, al voltant d´una horeta o menys. Nomes entrar a Edimburgh, anàvem tirant direcció Center, fins que ens vam despistar i vam sortir davant d’això.Un estadi que no comptàvem visitar, sabíem d´ell, pero no es de football. Es el famós Murrayfield. L´estadi on juguen aquets.La selecció escocesa de Rugby. Ja que hi érem, vam preguntar per visitar-lo, ens va enviar al altre costat del estadi, a comprar tiquets per el tour que començava d´aqui 2h!!!

En principi l´hi vam fer cas, pero pensant-ho, hem de visitar Edimburgh i com aquí perdem molt de temps…malament.

Tornem cap el cotxe i el Isidro l´hi pregunta al porter, si el podem veure, que dos hores no podem esperar, i cap problema, passeu, aneu a segona graderia si us plau. thank you man!!Es impressionant, l´estadi mes gran d’Escòcia i es per Rugby!!! no per football.
Vam fotografiar tots els detalls i des de tots els angles…
I en mitja horeta polulant per les grades d´un immens estadi, sols en tenim prou. Comencem a endinsar-nos a Edimburgh i primeres vistes de la ciutat.Això promet i com ja tenim estudiat aquí hi ha molta cosa per veure, així que ens decidim a buscar l’estació de trens on hi ha l´oficina de turisme.Aquest es el vestíbul tant xulo de l’estació. Un cop ens organitzem, el basic, es veure la milla real, de dalt a baix o de baix a dalt.
En fi la part baixa, tot i que després fa pujada la tenim mes a prop.
I comencem doncs per Hollyrood, la residencia de la reina a Escòcia
Un palau molt maco i molt interesant de visitar, per aquí pasen molts anys de l´historia de Gran BRETANYA.

Nomes entrar et donen com un walkman, amb les explicacions en l´idioma que vulguis, per seguir la visita.
Davant del palau, ja un cop dins hi ha aquesta curiosa font.Després d´un bon ratet, sentint, totes les explicacions del walkman i veint l´edifici per fora passem al pati interior, que ens portarà al interior del edifici. Aquí ja no es pot fer res, nomes mirar i escoltar el walkman, no es pot fumar, no es poden fer fotos…

Be això de que no es poden fer fotos…em vam fer mes que si ens haguessin deixat, tot i tindre els segurates amb nosaltres tota l´estona, després d´un avis.Al sortir, a un lateral, tens l´abadia del palau, destruïda a la guerra de les religions. Te molt d´encant l´abadia aquesta, em va agradar caminar per una església amb tanta claror.Després d una horeta passejant per Hollyrood, fent fotos i escoltant el incòmode walkman marxem d’aquí amb una molt bona impressió del lloc.

Ens ha agradat moltíssim, ara ens queda una milla per recórrer encara, estem a un dels extrems de la milla

By xxavigr

One thought on “ESCOCIA Edimburgh 1”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.