1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Publicat per taxidriver | 6 Mai, 2006

Em sap greu no haver escrit durant uns dies però es que no acabo de refer el meu horari des de que vam recollir les entrades per Paris.

Va ser una passada i la cua amb molt bon rotllo. Tant es així que em quedat per anar junts a recollir la entrada definitiva junts perquè ens posin junts al camp, ja que uns van amb avio i nosaltres en Talgo.

Sort del Isidro que es va enrotllar deixant-me la pasta i foten 2 dies de cua, jo el vaig substituir la ultima nit però en 4 horetes estava allà un altre cop.

Aquets del RACC son uns mafiosos de molt de cuidado. De 6000 entrades per els socis res, sort que erem el num 2 de la cua.

Obrien la venta dels paquets de viatge mes entrada a les 9 del mati, i a les 8 les noies que treballen allà estaven tramitant viatges amb les portes tancades, suposo que dels clients habituals del RACC.

NO HI HA DRET HI HA GENT que va estar 2 dies fent cua i no te entrada. Alguns van fer fotos de com tramitaven carnets abans d’hora, perquè no s’amagaven, la proba de que estaven tramitant carnets es que un que anava en tren se´ls hi va bloquejar el ordinador al tramitar ho, la tia no tenia ni idea de com fer ho i l´hi va dir que ella no tenia practica dels bitllets del tren que ella nomes havia tramitat avions, no podia haver tramitat avions perquè aquell era el 1er que entrava a l´oficina, senyal que el que havíem vist abans era veritat, que cabrons.

A part en el taxi he portat gent que deien que havien donat una paga i senyal al Racc i tenien totes les entrades que volien per ser bons clients!! tocat els ous! entre BARÇA,UEFA I RACC uns mafiosos i els aficionats a veure´l per la tele no hi ha dret.

En fi tinc presa per anar a currar, dema ja explicaré moltes coses que tinc per explicar

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.