1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Preparant el proper viatge, això es el que m´ha tingut entretingut es últims mesos.

No es un viatge qualsevol, seran uns mesos fora de casa y s´ha de planificar bastantes coses. Encara que veig gent que fa viatges similars sense cap planificació i algun sense saber que veure al arribar.

Be, son maneres d´organitzar el viatge, cadascú sabrà.

Planificació

La planificació es immensa en un viatge d´aquesta durada o al menys per mi que vull estar informat d’allà on vaig. com hi vaig, quan hi vaig i a que vaig.

Primer amb diverses aplicacions i blocs, vaig anar fent un recorregut mes o menys possible i un pressupost de quant sortiria la broma més o menys.

Contractació vols

El següent pas era començar a contactar vols d´anada i vols interns. Sempre utilitzo Skyscanner i no es perquè hagin tingut a be posar anuncis a aquesta web, si no al contrari, potser he acceptat els seus anuncis perquè se que es el millor per buscar vols.

A la seva web pots veure els preus de diferents dies per si ets una mica flexible en els teus viatges i poder canviar-ho a un altre dia.

Al final sempre et donen bons preus que el normal es després comparar-los amb altres buscadors i gairebé sempre tenen la millor solució ells.

Un cop escollit el vol, anar a la companyia que t´ofereixen per fer el vol.

A igual preu sempre es millor contractar amb la companyia per si hi ha algun motiu de reclamació. Encara que normalment el preu es mes alt que a Skyscanner ja que a aquests buscadors els hi ofereixen uns preus que no ofereixen les companyies al públic en general.

Contractació d´hotels

Aquí si he tingut feina de la grossa. Durant aquest viatge estaré a 18 hotels diferents com a mínim, si no s´allarga el viatge.

Però clar, cada hotel primer es mirar els comentaris sobre el lloc, sobre tot els relacionats amb temes de neteja i ubicació.

Primer has de saber que vols veure perquè el hotel no l´agafis després a l´altre punta i perdis el dia amb trasllats.

Després veure si esta ben comunicat, que no arribis a un aeroport i no hi hagi manera fàcil d´arribar-hi i marxar.

Això ho busco amb Booking.com, per el mateix que Skyscanner, encara que aquí no em caso tant amb ells. Un cop tinc escollit el hotel que vull per tot el que he dit anteriorment i el comparo a Agoda, Expedia, Hotels.com i si trobo algun preu millor cap allà.

Però a Booking si informes que has trobat un millor preu, ells te’l igualen, entre aquets 18 hotels tots han acabat contactant-se amb ells.

Els recorreguts i visites

Això ho pots derivar a algú que t´ho organitzi tipus Civitatis que fot excursions en Castella o Get your guide si no tens problemes amb l’anglès etc

Paro aquesta part jo me la salto perquè gaudeixo de veritat planificant el recorregut i fent que tot em quadri.

De veritat que els viatges els gaudeixo 3 cops, quan els planifico, quan els faig i quan escric el diari del viatge i els recordo com va anar tot.

Al final de tota aquesta feina, a variat bastant del primer esbós de viatge.

Equipatge pel viatge

Sincerament? el kaos mes gran que ha patit el meu cap en tot aquest procés. Pensar que portar per un viatge d´alguns mesos es de bojos.

La primera idea era una motxilla de 60lt. Perfecte per trencar la meva esquena d´una vegada per totes. La segona una maleta mitjana i un equipatge de ma.

Un cop decidida aquesta segona opció vaig contractar els vols. Un cop contractat, una de les companyies te a be anul·lar-me l´equipatge del primer vol i nomes em deixa portar l´equipatge de ma.

Em tornen els cèntims però del enllaç no em tornen res perquè si puc portar l´equipatge que vulgui, però si al primer vol no me´l deixen pujar perquè el vull en el segon? i no hi hagut manera de que ho entenguin.

Total, que ells mateixos m´han ajudat a  fer veure que el millor es viatjar amb un equipatge de ma, viatjar ben lleuger, total allà es estiu i portant roba per 3 dies ja trobaré bugaderies si no seria un kaos la maleta.

Al final m´he comprat aquesta maleta que reuneix les mides que et demanen aquesta gent i es veu molt forta i molt practica.

El destí

El destí no l’explicaré de moment perquè aleshores entra el malastruc . De fet, fa temps el vaig planificar aquest viatge però mes curt i em va donar un ictus i al poc va vindre la pandèmia, o sigui, millor esperar a estar a l´escala del avió.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

 

 

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.