1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Publicat per taxidriver | 15 Mai, 2006

Vaja nit la d´ahir! anava amb el taxi i no m’assabentava de res el spit de la final ja m´ha pujat. Quin desastre com a taxista però que guapo!!!! Quins nervis tota la nit..

Vaig portar una, a la plaça catalana, agafo valencia per pujar cartagena i cap alla, pero per valencia hem be el subidon de la final, cantics,posibles imatges, molt de estres…wao i de repent estic a meridiana!!!CAGADA!!!!!!!!!

Ande me llevas niño?? i em desperto torno de Paris a Barcelona en decimes de segon alaaaaaaa,liada,perdoni perdoni pero mala cara! l´hi vaig parar el taximetre evidentment i vaig continuar..l´hi va sortir mes barat i a sobre mala cara, perdoni perdoni.

Altres, els portava al hotel Princess per la ronda i tela el subidon altre cop, i sortida que es queda enrera, joder!!

Eran guiris pero els hi vaig parar el taximetre pero no entenien res,eren nordics, es van extranyar molt pero ni es van enterar de la volta, si lo se…es igual

I així tota la nit i per fi al final que ja estava descentrat del tot, no duia la pasta que tenia que dur …i estava acabant, van i em paren 4 alemanyes a la rambles, 4 xurrys que no veas, resulta que treballaven al circuit de Montmelo, per això estaven de tant bon veure i em supliquen si les puc dur a Pineda de Mar poz claro!!!!

Nit arreglada a pesar de la meva mala actuació.

Després teníem que fer temps el Isidro i jo per anar a veure els impresentables del racc perquè ens donessin definitivament el bitllet del tren i l entrada.

A les 10 res, un furgo blindat a de portar les entrades i no ha arribat encara, a les onze millor que ens aneu trucant i ja vindreu, miau!!!!!!!!

Ja les han donat per compromisos oficials?? no ens diuen que la tenim garantida pero no ha arribat i fins les 5 no l´hem tingut!! Quins nervis i quina por!!!

Son uns cuatreros,em feien un panic…menys mal i al sortir de la oficina del racc LA GALLINA EN PIEL tu nano! que guapo anem a Parissssssss! dema!

Encara com no ens en demanat si ens volíem fer socis del racc, ja que son una gran empresa i seria ja ja ja

 

By xxavigr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.