1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 1. Recent Posts
 2. Recent Comments
 3. Archives
Be, el títol ho diu tot no?? Doncs si, degut a la falta de feina al taxi, un, on esta millor es al atur, guanyes pràcticament el mateix i t’estalvies 12h diàries de nit, assegut a un volant, amb els riscos que comporta.
 
Perquè el Perú?? Doncs si fa anys em diuen que acabaria a un altre país, un dels últims que hauria dit hauria estat aquest, però mira…
Sorpreses que et dona la vida, per fi després d’uns anys sense saber res del meu fill , va donar senyals de vida i viu allà. Resulta que viu Lima i te negocis allà, un país dels anomenats emergents, un creixement sostingut bastant alt en els últims anys.
 
Mai m’havia plantejat dedicar-me al mon de les inversions, jo al meu taxi ja estava be però voltes que dona la vida.
 
Però així i tot, fa anys, des de el 2008 que donava voltes a marxar d’aquí, els meus principals possibles destins eren Escòcia o Holanda on tinc amics i tot seria mes fàcil, desprès va sortir la passibilitat de marxar al sud-est Asiàtic però a ultima hora tot es va torçar com una mica molt.
 
El blog?? Per portar un diari de les aventures d’un català fent les Amèriques. La veritat, veient l’exhibició del Barça ahir em fa pena marxar però es l’únic que em retè aquí. Farem barcelonisme allà baix.
.
Es una pena com han deixat d’arrasat aquest país nostre i com l’única solució que te ( La independència) nomes la defensen tres diputats al parlament català, no hi cap remei.
AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

14 thoughts on “DEL “PARU” AL PERÙ”
 1. APa!Així que ja t'has rendit del teu país?^-^Molta sort maco.Et continuarem seguint des d'aquí.Traient la llengua perquè anem escanyats però seguint vivint.

 2. Caram Driver! justament estava responent els comentaris dels meus dos últims apunts, on parlo del … Perú! Espero que et vagi molt bé, jo sempre l'enyoro el Perú 🙂 Ja ens ho explicaràs eh!

 3. Tiet!! Per aquí encara et queden les teves nevodes i la teva germana!!
  Bueno quan estiguis allà dina-li molts records a en Jonathan de part de tots 🙂
  Espero que allà et vagi molt bé, com ja et vaig dir, havera si a l'hivern que bé puc venir a fer-vos una visita!! 🙂

 4. jo em sembla que anyorare CATALUNYA, no se ja anirem veient,. Ara paso pel teu blog a veure aixo del Peru, la veritat es que he estat molt de temps desconectat dels blocs, tambe ho necessitava

 5. Molta sort, amic.
  Aquí comença un primer pas d'un llarg camí que t'ha de portar coses noves. No serà fàcil, però mai la vida ens ho pasa fàcil, sinó es veu que no tindria gràcia.
  T'aniré seguint per aquí. I només queda dir-te que endavant!!!!!!

  Susanna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.