1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Aquest país sembla una antiga ex república soviètica en alguns aspectes, no per les tremendes ganes de consumir que tenen però si per les cues per consumir.

A la foto podeu veure la cua que hi ha a les botigues Claro. La botiga es plena de gom a gom des de que obren fins que tanquen.

 

Claro es la principal companyia telefònica del país, l’altre es Movistar. Just en front d’aquesta i rivalitzen a veure qui te la cua de gent esperant mes llarga.

cues per consumir

Desprès hi ha la companyia Nextel però aquesta companyia son radio telèfons.

Les cues no son nomes per comprar telèfons, per exemple anar al banc a fer un ingrés et pot costar un mínim de 45m de cua, sort que donen numero i tenen unes cordes que delimiten les cues.

Es el país de les cues, per comprar gelats, per anar al KFC o MacDonalds o qualsevol restaurant.

Anar al super, tot i ho grans que son, es un suplici les caixes.

Hi ha una cua per la gent gran i a vegades em poso allà, com soc guiri, si em diuen alguna cosa, sorry excuse me, I didn’t see it… però si arribo a la caixera sense que em facin fora, l’hi dic, es que me cuido i me conservo muy bien.

La sort es la multitud de delivery’s que hi ha, porten de tot a casa, tabac, medicaments, ous, birres a part dels típics pizzeros, xinus etc

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By xxavigr

Travel planner y Blogger des de 2005, viatger incansable decidit a no quedar-se en un destí definitiu per el moment i que en aquesta nova etapa de la meva vida estic disposat a veure tot allò que em falta o fins em donin les forces.

4 thoughts on “CUES CUES I CUES A LIMA”
  1. la ma d obra esta tirada i sense seguros de cap tipus, be un d una assegurança i apa, a mi quan m'explicquen el que paguen als treballadors em fot cosa i tot pensar-ho i aixi i tot mira'ls consumint de tot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.