1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Avui ha començat malament el dia. Hem matinat i cap el Empire State building. Els nuvols estaven per sota l’edifici i a l’entrada hi havia un cartell que deia visibilitat 0.
Aleshores al mateix edifici hem visitat el Skyride, una atracció que simula un vol per sobre Manhattan, les cadires es mouen i pse, esta be.
Al sortir mirant tot l´estona a muntper si millorava la cosa però res, ha empitjorat, ens ha tornat a ploure i em anat a veure el Rockefeller center que teníem un tour per allà però ens han donat hora per les 5p.m.
Aleshores anem al Radio City HallA veure quina hora ens donaven i res en 5m em entrat al tour per el music hall mes gran del mon, es espectacular, com tot aquí.
Llàstima del guia, una mica tonto. Al final ens em perdut del grup, i em aparegut dins el teatre que estaven a punt de fer un espectacle per nens que fan sempre per Nadal, però els guàrdies han estat atents i ens volien ficar amb un altre grup i xupar-nos tot el rotllo un altre cop, hem passat de tot i al carrer.
Això d’agafar aquets tours es una mica plasta, perquè et foten molt de rotllo per omplir una mica…però es que es l’única manera que tens d’entrar a segons quins llocs.
Després un altre dels tours que ens entra amb el New York Pass, el Madison Square Garden.Dia de tours avui fins que pares la pluja.
Aquí ha estat diferent, impressionant…aquí ha actuat tothom, desde Frank Sinatra a Elthon John, passant per en Bruce, a part de ser el Home dels NY Knicks i Ny Rangers, es bestial el pavelló aquet.
Aquí també la Marilyn l’hi va cantar allò de happy Brithday Mr.President…
Com a anècdota del tour..les sabates del Lebron James, el doble que el meu i jo faig un 13 en mesura americana, que no es poc.
D’allà a dinar i a comprar botes de marca a preu de Outlet, enfront del Empire i a fer temps per el tour de les 5p.m. que ha estat be..
D’allà marxàvem a Staten Islandper veure Manhattan de nit des de el mar, però ja asseguts a l’estació de Ferrys a mi m’ha sobrevingut un esgotament sobtat que hem passat i ho deixem per dema.
Al anar a fer el transbordo del subway al Path Train…com som guiris i sempre mirem amunt, hem vist el Empire sense boirai apa tornem cap el metro i aprofitem.. quin encert, sense cues ni molta gent…Ha estat el millor del dia sense cap dubte.

Al marxar cap el tren tornàvem fets pols pols, els peus els tenim destrossats i ja veurem com evoluciona això, però estem molt petats ja. Caminem molt.

A mes fa molta xafogor, la veritat es que no ens ha fet falta la jaqueta fins que hem estat a dalt del Empire, allà s’ha girat fred i tot i haver anat amb mànigues de camisa aquets dies ara cau aigua neu aquí a Jersey, ja veurem dema quin dia ens fa.
Coses sobre NYC
-Trobar toilets es molt complicat, inclús a alguns restaurants o bars, aquí son rest room i no a tot arreu en n’hi ha. I de públics ni parlar-ne
-Cafè, dos opcions cafè melita, mig litre de cafè bullint a lo bestia o expresso que et posen una mostra. pots demanar doble carga d’expressos però val una pasta, prop de dos Dollars un expresso petit petit ,el cafè de melita una mica menys, entre 1.5 i 1.70$
-Dinar pots dinar per tots els preus del mon, a partir d’uns 5$ a uns llocs on omples una safata i el que cap 5$. altres iguals valen 8, i si piques per el carrer perritos i porcades…res i menys.
-Botelles d’aigua, un litre 1.65$more taxes
-tabac 9$!!!!!!!!
-beer 5$
-metro bitllet senzill 2$ targeta il·limitada per 7 dies 25$
-la roba barata barata
Hi han preus de tot, cars, barats, iguals…

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

4 thoughts on “4art DIA NEW YORK”
  1. ei, quin viatge tan xulo, no? Tinc una amiga molt amiga que està també a New York, però hi està vivint fins al desembre, que llavors tornarà a barcelona… vosaltres quant temps us hi quedeu? les fotos penjades al blog estan molt bé… bon viatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.