1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Aquet mati sortim del Hotel a fer un cafè fora, a un Donkin Donuts…es que el cafè del Hilton no ens agrada, bàsicament per el preu.
Darrera el nostra Hilton estava ple de cotxes de la poli, al parquing de darrera ple de 4X4 amb llums enceses i dos tios a la porta.
Seguim el nostre camí cap el campus dels Museus i ve una comitiva cap a la direcció nostra, a cada cantonada hi havia polis.
Doncs ja podem dir, que hem vist el futur home mes poderós del mon, hem vist a Barak Obama!!! El president dels Estats Units.
I estava al nostre hotel, es mes el Isidro avui al sortir de les piscines ha anat a investigar unes habitacions anomenades com els 5 grans llacs i eren sales de conferencia i a una hi havia gent, deuria ser allà.
Després hem començat la nostra visita d’avui.
L’onada de fred s’ha acabat i ja ens sobra tot, sobretot al sol.
Avui hem començat amb planetarium, una castanya. Esta be si vas amb nens, però allà nomes hi havia excursions de collegis i nosaltres.
Marxem cap al aquari i ha millorat el tema amb 4 japos que hem fet cua junts.

El problema es que s’han tret l’abric i ja no sabíem quines eren les nostres, amb els abrics les coneixíem.
Aquí res, 4 taurons peixos i mes peixos i com atracció del dia show d´animals domestica apa fora.
Des de fora la veritat, es que teníem vistes increïbles de la ciutat.
Com ja havíem entregat el dia als museus, cap el Field Museum. Museu d’història Natural. Aquí si val la pena, hi ha una bona col·lecció sobre l’evolució del planeta, bastant didactic, distret i maco de veure.
Davant esta l’estadi Soldiers de Chicago, on juguen a futbol de meló, i com a Europa sempre trobem la manera d’entrar als estadis a visitar-los, aquí ho hem provat, missió impossible. Això es Amèrica
I com tenim l’hotel a prop dels Museus, saps que?? a dinar i a fer una siesta.
Hem parlat amb un recepcionista en practiques, de Valladolid. I ens ha confirmat el que expliquen altres immigrants d’altres països, aquí la gent guanya molta pasta.

Encara no hem sentit a ningú que es queixi de la seva feina i hem parlat amb molts.
L’altre dia xerrant amb un guàrdia jurat d’un dels hotels i al parlar-li dels sous de Barcelona, va fer un signe de despreci, com dient que per aquets sous ell no es mou.
Després del relax, hem decidit pujar a la torre Sears.
Ahir vàrem pujar a la torre Hanckok avui l’altre.
Aquesta te mes de 100 pisos, es l’edifici mes alt d’ Estats Units, i el tercer mes alt del mon després de Taipei i Malasia.

Que nomes son superades per la torre de comunicacions de Toronto (que ja vàrem pujar fa uns dies) però que no es un edifici.
L’ascensor et deixa al pis 103 i això es el que es veu, 50 milles a la rodona.

D’aquí hem passejat per la zona dels teatres,després unes birres al Hard Rock Cafè Chicago i a sopar a un Italià, que mes que un restaurant semblava un museu.
Hem menjat tant que ens hem quedat a les cordes avui…teníem altres plans per aquesta nit però estem inflats inflats com per anar de festa.
Apa, we wish you a nice THANKSGIVING day. Dema es dia d’acció de gracies aquí a USA, dia de festa nacional, gairebé tota Amèrica menjarà gall d’Indi.

Aquet es el dia del any que a USA hi ha mes desplaçaments per aire, en cotxe i en tren.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

2 thoughts on “22e dia CHICAGO”
  1. pues aqui a barcelona fa molt de fret… aixi que… ja tens alagú a casa perque t’encengui la calefacció unes hores abans que arribis?????
    brrrrrrrr

  2. Montse
    No tinc a ningu no,pero aqui quan dic bon temps parlo de 5 graus positius,el que pasa que el sol es molt intens i molesta molt i escalfa pero a la que gires un carrer amb ombra i corredor del riu…buuf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.