1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Avui em visitat Philadelphia.
Es una ciutat preciosa i plena d’història, ens ha encantat moltíssim. No ens esperàvem que fos tant maco. A mes aquí els preus ja son com a Nyc, ens tornen a regalar la beguda amb els Hot dogs, la roba ja torna a ser assequible per nosaltres,  els restaurants no son cars…

i la gent que hem trobat als llocs que em visitat, dona gust. T’ expliquen les coses com si t’estiguessin explicant alguna cosa seva i saben un munt de dades.

Primer davant del hotel teníem l’Olimpia, un dels vaixells mes condecorats de l’armada USA, entre les seves “hazanyas” compte la de derrotar l’armada Espanyola a Filipines(jiji). Despres em vist l’antiga borsa de Philadelphia. The Carpenters Hall, una fusteria on a la segona planta, es va reunir per primer cop el congres continental al 1774.Hem caminat una mica per els carrers de Philadelphia, tot es a prop…Fins arribar a la Betsy Ross house. A aquesta casa la Betsy Ross, va elaborar la primera bandera dels Estats Units d’Amèrica del Nord, amb les estrelles dels 14 estats que varen formar primer la unió. Aqui em començat a carregar-nos de gift (souvenirs). El tiet de Betsy era un dels signants de la declaració de Independència i l’hi va encarregar a la seva neboda la bandera.
Mes tard hem trobat la tomba de Benjamin Franklyn,un dels signants de la declaració de Independència.
I just al costat estava ja The Indepndence Hall. The Independence Hall, va ser construït al 1732 com a casa del Estat de Pennsilvanià. Aquí es va declarar la Independència de EEUU. I va ser seu del congres mentre Philadelphia va ser capital del estat.

Actualment, te a mes varis recintes i un gran espai verd on es l’oficina de turisme i la campana mes famosa del mon,the Liberty bell. La campana va ser feta a Anglaterra i mentre la transportaven cap aquí es va trencar. La van soldar dos cops aquells anys però es va tornar a trencar i va deixar d’estar en us.
Així i tot, arreu del mon, s’ha utilitzat la campana com a reclam per moltíssimes causes per la llibertat, be sigui per les dones, per els menys afavorits etc etc etc…

La campana te una inscripció que diu; “proclameu la llibertat arreu de la terra, així com als seus habitants”
La campana era present en el moment de la declaració de Independència. Després hem fet el tour per l’edifici d’independence Hall,el guia era un Rangers i sabia un munt de l’historia d’Estats units. Hem visitat la sala del congres de Pennsilvanià on es va anar couen tot. i la de la cort del tribunal on es va redactar i declarar l’ Independència de les colònies. Molt maco tot i molt emotiu per la manera en que ens ho han explicat, realment sentien els colors. Després hem caminat fins el city hall,impressionant l’ajuntament aquet i quan el creues per dins i surts al altre costat del edifici,sembla que estiguis a un altre ciutat totalment diferent en quan a arquitectura es refereix. Aquí estem un parell de graus sota cero tot el dia i a la que es fa fosc t’has d’ amagar al hotel perquè aleshores si fot fred de veritat.

Ara però, d’aquí una estona, com no sortirem a veure Philadelphia la Nuit, a veure que diuen les filadelfianes.

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.