1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Ja hem creuat l’equador de les nostres vacances Americanes. Avui al despertar hem marxat xino xano, cap a Philadelphia. Baixant hem trobat un track amb l’escut del BARÇA a la porta!!Hem desfet el camí que vàrem fer i hem travessat Nyc per la seva ronda i hem seguit avall fins arribar al estat de Pennsilvanià. Philadelphia es una ciutat enorme, de fet totes ho son aquí. Sempre hi ha gent a tot arreu, sempre hi han molts cotxes… Aquí ja estem a Estats Units d’Amèrica.

Aquí encara no hem vist a cap llatí treballant, el que vol dir que ara ja nomes ens val l’anglès per entendre’ns, fins aquí cap problema. Però l’anglès d’aquesta gent es estrany de veritat. Sembla que parlin amb una patata a la boca, molt ràpid i fort.

A mes passen de tu quan els hi dius que parlin una mica mes a poc a poc. Aquí el turisme que tenen es Americà parlant com ells, aquí no hi ha gavatxos ni Italians que els molestin. Amb el porter del Pàrquing ja la hem tingut.

La vista des de la nostra habitació d’hotel aquí Philadelphia es aquesta

Aquí Philadelphia si que fot fred de veritat, et talla la cara el fred. Per començar hem agafat el cotxe i cap el Las Vegas de la costa est, Atlàntic City, la ciutat del joc, el desfase i el vici a aquesta costa.

Aquí tot son hotels enormes, que ocupen varies illes de cases i els cotxes passen per sota. Tots els hotels tenen evidentment els seus clubs i els seus casinos

Per tot arreu hi han llums, hi ha un edifici que la seva façana sencera es una pantalla de tv

Molt exagerat tot. I avui després del festival de Atlàntic City res mes, uns Bourbons i a dormir. Aquets dies aquí, tindrem problemes en posar fotos al bloc, la línia d’internet es una castanya i va molt malament. Davant esta la Marina Americana i tenen una net desprotegida però cada cop que entro algú em rebutja. Temperatura actual 26ºF o sigui menys de 0!!!!!!!!!!!!

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

 

By ddriver

3 thoughts on “14 e dia ATLANTIC CITY”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.