1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  1. Recent Posts
  2. Recent Comments
  3. Archives

Us explico, estem a Boston, una ciutat megapija. Aquí fins i tot els negres i els xinos son megapijos, tots podrien sortir a un capítol del Melrose Place.
Doncs, com no, el nostra hotel es hipermegapijo i superfashion. Això vol dir que si vols internet has de pagar 10$. Passant..

Però ara he trobat un veí d’hotel que te la xarxa desprotegida i aquí dins estic.
Comencem el post del pirata. De bon mati, però bon bon mati, hem agafat el cotxe i 375 km i cap a Boston per la Interestatal 95.
L’hotel nomes veure’l jooooder que guapo. Aparquem al paquing del hotel i posava 17$h,5 menys que a New York. Els clients tenim un preu especial.
Ens han portat les maletes a la room i tot, un idiota, que s’ha fet mes l’idiota perquè l’hi donessim propina…ens han posat a una habitació de no fumadors i hem reclamat i ens ho han canviat, cosa que per internet era impossible, moqueta, ascensor de vidre…
Però be, sortim al carrer i això es maco de veritat, sembla que estiguem a qualsevol poble d’Anglaterra, res a veure amb New York, ara tampoc te res especial, o res que et quedis amb la boca oberta.
A aquesta ciutat va començar la guerra de la independència. D’aquí son el Samuel Adams i John Hanckock, dos dels signants de la declaració d’independència. També es d’aquí en Franklin.
Els dos primers, son els que la van liar per culpa del te. Els anglesos van decidir pujar les taxes al te a les colonies i aquets es van dedicar a tirar tot el te que portaven d’Anglaterra al mar i així va comença la guerra d’independència.
La ciutat es petitona, en una tarda casi l’hem vist. A terra hi ha una línia de color vermell pintada, quees la línia de la independència i et va portant a tots els llocs d’interès de la ciutat.
Hem començat per el Common park del 1600 i pico,un gran espai verd dins de la ciutat (molt mes petit que central Park però mes gran que la ciutadella).
Després hem visitat l’antiga seu del govern del Estat de Massachussets,king’s chapel,Boston city hall, Faneuil hall (un antic mercat de la ciutat, ara convertit en un espai pijo, botigues fashion i fast food a preu de Botafumeiro).
Si aquí tot es molt mes car que NYC, però ja els veus vindre, passant. Una salsitxa que NYC costa 1$ aquí en val 7$ i així es la proporció en tot.
Després hem visitat un barri que ve a ser com la Barceloneta però en pijo i convertit en little Italy. Els aparadors de les botigues i restaurants encara hi han fotos de quan Itàlia va guanyar el mundial de futbol del 2006.
El cert es que aquí, tant little Italy i Chinatown son mes espectaculars que ha Nyc, aquí son mes barris tancats, allà son mes integrats a la ciutat i gairebé no et dones compte de que hi ets.
Mes tard em passat per el Garden,on juguen el Celtics de futbol aeri(basket) però hem deixat la visita per dema si no dema no tindrem res i hem marxat a Chinatown a sopar.
Esta plegat de Restaurants Xinesos, vietnamites, Koreans i mes països raros del sud-est asiàtic.
Aquí fot moooooooooooooooooolt de fred, pero molt eh??? una passada, el fred et talla les orelles, no ets capaç ni de fumar per no gelar-te les mans, i a sobre fot un vent…però es lo que hay, pitjor estaríem pencant.
Ahhhhhhh!!!També hem anat en metro, tot i ser molt curtes les distancies(o ens ho semblen a nosaltres després de NYC).

Resulta que el metro aquet es el mes antic d’Amèrica i ens feia gracia, a part de perquè tenen calefacció també.
Ara acabo de descobrir de qui es la xarxa que estic utilitzant, es del hospital que hi ha al costat, bona gent.
Be, marxem a fer una volta a veure Boston la nuit,

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Vols barats a Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Els millors hotels de Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Tours guiats en Castellà per Nova York clicant la imatge de sota

AJUDA PER EL TEU PROPER VIATGE
Recorda viatjar amb assegurança de viatges, si cliques la imatge de sota tindràs un 5% de descompte

 

 

By ddriver

2 thoughts on “12e DIA BOSTON”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.